Gépparkunk

26 tonnás darus teherautó

 

Volvo típusú teherautónk jó szolgálatot tehet közúton történő áruszállítási feladatokban. Nehezebb, illetve méretesebb áruk, például építőanyag mozgatásában és szállításában is nagy segítség lehet. Egyszerre maximum 14 tonna súllyal terhelhető a jármű.

A teherautó platómérete: 6,1 x 2,48 méter

 

Ajánlatkérés

15 tonnás darus billencs

 

Mercedes típusú darus billencsünk remekül alkalmas közúti fuvarozással kapcsolatos feladatokra, például építőanyag, szóródó anyagok szállítására, nagyobb méretű áruk mozgatására. A jármű egyszerre 8 tonna súllyal terhelhető, s akár hosszabb távon is igénybe vehető.

A darus billencs platómérete: 4,5 x 2,3 méter

 

 

Ajánlatkérés

18 tonnás darus billencs

 

Man típusú darus billencsünk szintén jól bevethető közúti fuvarozásban, legyen szó szóródó anyagok, építőanyag, akár más jellegű áruk szállításáról. Hosszú idejű hű társunk, ezzel a járművel bonyolítottuk le a legtöbb fuvart.

A teherautó platómérete: 3,9 x 2,3 méter (6 raklap)

 

Ajánlatkérés

3,5 tonnás billencs

 

Kisebb áruk, kisebb méretű tárgyak szállításakor tehet jó szolgálatot a Ford Transit típusú, 3,5 tonnás billencsünk. Ha kisebb, szűkebb helyeken kell manőverezni, és nem fér el egy nagyobb teherautó, ez a jármű szerencsés választás lehet.

A billencs platómérete: 3,9 x 2,1 méter

 

Ajánlatkérés

3,5 tonnás teleszkópos rakodógép

 

Bawoo típusú teleszkópos rakodógépünk kétségtelenül az egyik legjobb alternatíva, ha földmunkára van szükség. Remekül, gördülékenyen mozog kisebb, szűk helyeken, ráadásul kinyújtható gémje segítségével akár 3 méteres magasságban is képes munkavégzésre. Jó választás lehet tereprendezés, szóródó anyagok terítése, talajegyengetés, építőanyagok mozgatása esetén.

 

Ajánlatkérés

1,8 tonnás JCB árokásó

 

A szűkebb, kisebb helyeken történő munkavégzés másik specialistája a JCB árokásónk. Sok nehéz terepen bizonyított már a jármű, számos alkalommal bevettük tereprendezéskor, sávalap ásásakor. Ugyanakkor bontási munkák esetén is hasznos társ a gép, törőfeje segítségével ilyen jellegű feladatokat is elvégezhetünk.

 

Ajánlatkérés

2,7 tonnás Atlas árokásó

 

Atlas típusú árokásónk szintén kiváló segítség lehet, ha gép erejére van szükség földmunkánál. Kisebb munkaterületek megközelítésére is kiváló választás a jármű, mely tereprendezési, alap-, és medenceásási, valamint bontási feladatok esetén is remek szolgálatot tehet.

 

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés